Ulkomaalaukset

Ulkomaalaukset niin yksityisille kuin yrityksille Satakunnan alueella (mm. Pori, Harjavalta, Eura, Kokemäki, Nakkila) ja tarvittaessa myös Varsinais-Suomessa. 

Talon ulkomaalaus suojaa puupintaa ja pidentää puurakenteen ikää. Jos maalaus suoritetaan jo siinä vaiheessa, kun pinnat alkavat näyttää kulumisen merkkejä niin voi säästyä isommalta työltä sillä todennäköisesti pintojen pesu/harjaus ja yksi maalauskerta riittää. Työ on heti huomattavasti isompi, jos pinta on jo halkeillut eli maali irtoaa seinästä. Se vaatii enemmän pohjatöitä ja kaksi maalauskertaa. 

Muutamia esimerkkejä töistäni

  • Aitojen maalaukset
  • Kesämökkien ulkomaalaukset
  • Omakotitalon ulkomaalaukset
  • Varastojen maalaukset
  • Sokkelin maalaus ja pinnoitus
  • Ikkunapuitteiden ja ovien maalaustyöt

Omakotitalon ulkoverhous on tehty uusiksi ja laudat on tulleet tehdasmaalattuna, joten kertamaalauksella kaikki pinnat.

Rivitalo, jossa 7 asuntoa. Asuntomessualue Porissa joten uuden rivitalon ulkomaalaustyöt. Tehty alihankintana yritykselle.

Lähtötilanne
Lähtötilanne
Seinä maalattuna
Seinä maalattuna
Seinät maalattu
Seinät maalattu

Ravintola Hakuninmäki on tarjonnut herkullista lounasta ja monipuolisia palveluja Harjavallassa vuodesta 2010 lähtien. Rakennuksen vanha maalipinta oli kulunut ja tarvitsi uuden maalipinnan. Sain yhteydenoton asiasta ja tarjouksen hyväksyttyä pääsin maalaamaan tämän ravintolan. Jos haluat tutustua lähemmin ravintolan palveluihin, niin klikkaa tästä ravintolan kotisivuille.