Sisämaalaukset ja pohjatyöt

Niin pienet kuin isotkin maalaustyöt hoituvat aikataulussa ja huolellisesti Porissa, Harjavallassa, Eurassa, Nakkilassa, Kokemäellä sekä tarvittaessa koko Satakunnan alueella.

Monipuoliset maalaukset, kuten esim. seinien maalaukset, sisäkattomaalaukset, lattioiden maalaukset, seinien maalaukset, nauhoitukset ja tasoitustyöt taidokkaasti ja huolellisesti vuosien kokemuksella.

On sitten kyseessä saneerauskohde, jossa uusitaan vanhat pinnat tai uudiskohde, jossa seinät tehdään alusta alkaen niin tärkein työvaihe on pohjatyöt. Ilman kunnollisia pohjatöitä ei lopullisesta pinnastakaan tule hyvä. Uutta tehdessä se sisältää nämä työvaiheet: seinien nauhoitus, osatasoitus tai ylitasoitus sekä pohjamaalaus ennen pintamaalia. Voin tarvittaessa tehdä vain pohjatyöt jos itse haluat tehdä valmiin pinnan tai mielellään hoidan remontin kokonaan pohjatöistä valmiiseen pintaan. 

Varaa arviokäynti, niin katsotaan yhdessä sopivat materiaalit, aikataulu ja toteutustapa, jotta lopputulos varmasti miellyttää.

Muutamia esimerkkejä töistäni

  • Nauhoitus/tasoitustyöt
  • Katto- ja seinäpintojen maalaukset
  • Ovien ja ikkunapuitteiden maalaustyöt
  • Lattioiden maalaukset
  • Listojen, karmien ja putkien maalaukset

Klassinen maalaus

Kun huoneen maalaamiseen käytetään neutraaleja maanläheisiä värejä, ne tuovat rauhallisen taustan mm. taideteoksille. Moderniin sisustukseen sopii myös hyvin ajaton värimaailma. Vaaleat ja puhtaat värisävyt tuovat selkeyttä sisustukseen ja siihen saa hyvin sopimaan värikkäitä yksityiskohtia.

Oikeilla työvälineillä ja osaavalla otteella isonkin omakotitalon kaikki paneelikatot saatiin maalattua. Lopputuloksena asunnosta tuli hyvinkin valoisa ja asiakkaat olivat tyytyväisiä tähän isoon urakkaan. 

Näin upean maalin ja tapetin sai SAMK:n live studio. 

SAMK on ammattikorkeakoulu, jonka slogan KATSE TULEVAISUUTEEN mielestäni kiteytyy hyvin lopputuloksessa. Voit tutustua SAMK:iin lisää klikkaamalla koulun kotisivuille tästä.

Kerrostalokolmion täysi remontti lattiasta kattoon. Useisiin työvaiheisiin kuuluivat mm. tapetinpoisto, seinien ylitasoitus, maalaus ja tapetointityöt sekä kattojen maalaustyöt. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin asiakas halusi :)