Mikrosementti ja Hartsipinnoite

Hartsipinnoite ja mikrosementti ovat pinnoitusmateriaaleina monikäyttöisiä. Molemmilla pinnoitteilla saadaan aikaiseksi sileää ja eläväistä pintaa. Hartsilla voi toteuttaa hyvinkin rouhean lopputuloksen.

Keittiö vaihtoi paikkaa asunnossa. Seinät oli kipsilevyä, jotka on nauhoitettu, kitattu ja pohjamaalattu. Päälle on asennettu mikrosementti keittiön kaikkiin seiniin. Sävynä plata. Kuvan on ottanut Elli Halonen. 

Tässä kohteessa yläkerran wc:n seiniin ja lattiaan asennettiin mikrosementti. Mikrosementti- Suomen betonileimasin. Olohuoneen puolella on tapetoitu.

Mikrosementillä saadaan aikaiseksi saumatonta ja  helppohoitoista pintaa. Sitä voidaan käyttää kuivissa ja kosteissakin tiloissa joko lattiapinnoilla tai seinäpinnoilla. Mikrosementin pinta on sileä ja tasainen mutta eläväinen, jokainen kohde on uniikki omalla kädenjäljellä. 

Tähän kohteeseen asennettiin mikrosementti vanhojen laattojen päälle. Sekä vanha tapetti poistettiin ja laitettiin uusi tilalle. Näin saatiin asiakkaan toivoma tyylikäs kokonaisuus vaivattomasti. 

Hartsipinnoitteella saadaan saumaton ja kestävä pinta. Se myös hylkii likaa ja se soveltuu niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Hartsilla voi tehdä tasaista tai rouheaa pintaa. Hartsit sävytetään NCS- sävykarttojen mukaan joten värivalikoima on laaja.