UKK


1. Voiko tapetin päälle tapetoida?

Lähtökohtaisesti kaikki vanhat tapetit poistetaan ja laitetaan uusi suoraan pohjamaalatulle seinäpinnalle. Mutta jos vanha tapetti on niin tiukasti kiinni seinässä (esim.liimattu) ettei se lähde irti ja pinta on tasainen niin on mahdollista tapetoida yhden vanhan tapettikerroksen päälle. 

2. Sopiiko mikrosementti/hartsipinnoite myös kosteisiin tiloihin?

Molemmat tuotteet soveltuvat myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneet. Molempia pintoja suojaa lakka/suoja-aine. Kosteissa tiloissa tarvitsee olla vedeneristys pinnotteiden alla.

3. Voiko mikrosementtiä/hartsipinnoitetta asentaa laattojen päälle?

Kyllä voi mikäli vedeneriste on ajanmukainen ja ehjä  ja laatat tiukasti kiinni alustassa.

4. Mistä remontin hinta koostuu? 

Urakkahinta on sovitusti joko pelkkä työn osuus tai  työn osuus ja materiaalit eli urakkahinta on kokonaishinta sovitusta työstä. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen.

5. Mikä on paras ajakohta maalata ulkona? 

Poutainen ja kuiva ilma on hyvä sää ulkomaalaukselle. Yleensä alkukesä on parempi ajankohta lämpötilan puolesta kuin loppukesä ja loppukesästä on kosteampaa ja maalipinta kestää kuivua. 

6. Riittääkö sisäseiniin yksi maalikerros? 

Mikäli seinät maalataan samalla sävyllä ja ne pestään ennen uutta maalipintaa, voi yksi maalauskerta riittää mutta useimmiten ne maalataan kaksi kertaa.

7. Pitääkö listat poistaa ennen seinien maalausta tai tapetointia?

Jos listat on tarkoitus vaihtaa niin kyllä. Jos vanhat listat jäävät niin niitä ei tarvitse ottaa pois. Saan työn tehtyä siististi listoja vasten. 


 

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.